Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch vecka 5 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 27.01 Tisdag 28.01 Onsdag 29.01 Torsdag 30.01 Fredag 31.01

Tomat- och getostsoppa (G,L)

Rimmad grisfilé från Björkens i mustapekkasås, pariserpotatis (G,L)

Spagetti Bolognese (L)

Lingon- och kinuskikvarg

Buffén står dukad 10.30-14.30

Champinjonsoppa (G,L)

Kebab med tillbehör, pommes frites (G,L)

Nachokyckling med smokey-cheddarostsås (G,L)

Äppelkaka med vaniljvisp (L)

Krämig paprikasoppa (G,L)

Lättrökt kassler i dijonsenapssås, potatismos (G,L)

Pytt i Panna med stekt ägg (G,L)

Havtornskräm med vispgrädde (G,L)

Ärtsoppa med rökt sidfläsk från Herrgård (G,L)

Tomat- och ostgratinerad ugnskorv, potatismos (G,L)

Köttfärslimpa med fransk baconstuvning (G,L)

Fattiga Riddare med sylt och grädde (L)

Ostsoppa med rökt renstek (G,L)

Helstekt fläskfilé i grönpeppar- och konjakssås, potatisgratäng (G,L)

Indisk Chicken Korma med raita, ris (G,H)

Marängswiss (G,L)

Trevlig Helg!

Örtfärbiffar med krämig medelhavssås (G,L)

Schweizerkyckling med pepprig ostsås, klyftpotatis (G,L)

Krämig svamp- och grönsakspytt (G,L)

Päron- och mintchokladkvarg (G,L)

                              Dagens sallad må-fre 11-15. Middagsbox må- fre

Cornflakespanerad kycklingbiff, sourcream & oniondip (G,L)

Ost- och purjolökslax med dill- och citronremoulade (G,L)

Broccoli- och blomkålsgratäng (G,L)

Hallon- och vaniljcheesecake i glas (G,L)

Pepparbiff av gris med friterad örtpotatis (G,L)

Koreansk strimlad biff med wokgrönsaker och nudlar (L)

Trattkantarellsoppa (G,L)

                             Rabarber- och fläderkräm med jordgubbar o. vaniljskum (G,L)

Brasseriets laxsoppa (G,L)

Gräddstuvade leverbiffar med potatismos och lingonsylt (G,L)

Orientaliskt kryddade köttbullar med curry- jordnötssås (G,L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde (L)

Schnitzelbuffè med såser, klyftpotatis och goda tillbehör (G,L)

Mexikansk lasagne med cheddarost och jalapenò (L)

Morot- och palsternackbiffar med tzatziki (G,L)

Chokladcupkakes med frosting (L)

Varmrökt lax med citronremoulade och potatismos(G,L)

Mustig viltgryta med svamp, tranbär och rosmarin(G,L)

Vegetariskt fyllda paprikor(G,L)

Glassbuffé

Kycklingschnitzel med mango-chilimajonnäs och klyftpotatis (L) (Glutenfri schnitzel från köket)

Mexikansk köttfärsgratäng (G,L)

Tonfiskpasta med soltorkad tomat och broccoli (L)

Citronkräm med vaniljgrädde (G,L)

Pannbiff med brunsås och lingonsylt (G,L)

Fisk- och skaldjursgryta med tomat och vitlök (G,L)

Morotssoppa med kokosmjölk och ingefära (G,L)

Hallonmuffins med vitchoklad (L)

Husets pytt-i-panna med stekt ägg (G,L)

Chili-limemarinerad kyckling med avokadosalsa (G,L)

Rödbets-Chevresallad med pinjenötter (G,L)

Pannkaka med sylt och grädde (L)

Rostbiff med grönpepparsås och vitlöksgratäng (G,L)

Pjelaxforell med Cointreausås och smörslungad dillpotatis (G,L)

Vegetarisk indisk gryta (G,L) med pitabröd

Tigerkaksbrownie (L)

Restaurangen privatbokad 10.30-11.30

Kebabfrestelse  (L,G)

Korvstroganoff (L,G)

Päron-kinuskikvarg (L,G)
 

Thai-rosmarinsmarinerade broilerlår (L,G)

Pannbiff med baconsås, potatismos (L,G)

Tiramisu (L)

Bbq-marinerade ribs, pommes frites (L,G)

Panerad spätta (L)

Blåbärskaka med vaniljvisp (L)
 

Ärtsoppa (L,G)

Porterstek (L)

Stekt knackorv från Björkens(L)

Pannkaka med hallonsylt och grädde (L)

Schnitzel med cheddarostsås, pommes frites (L)

Lax i krämig spenatsås (L,G)

Chokladmousse (L,G)

Hamburgarbuffé kl. 17-21

Knackorvsoppa (G,L)

Broilerlår (G,L)

Kåldolmar (G,L)

Fisksoppa (G,L)

Griskottletter (G,L)

Malen leverbiff (G,L)

Maletköttsoppa (G,L)

Lövbiffsgratäng (G,L)

Korvstroganoff (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Crispy chicken,currymajonnäs (G,L)

Köttfärsbiff,grönpepparsås (L)

Pannkaka

Köttsoppa (G,L)

Panerad spätta,gräddfilsås (L)

Kycklinggryta med svamp och bacon (G,L)

Jägarschnitzel (Från köket)