Den godaste lunchen äter du i Närpes!

Lunch vecka 46 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 11.11 Tisdag 12.11 Onsdag 13.11 Torsdag 14.11 Fredag 15.11

Morotssoppa med ingefära (G,L)

Pytt i Panna med stekt ägg (G,L)

Kycklingfilé i mexikansk Bbq-sås, ris (G,L)

Bärkräm med vispgrädde (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Maletköttsoppa (G,L)

Stekt lax med remouladesås (G,L)

Gräddstuvad viltskav, potatismos (G,L)

Lingon- och tranbärskvarg med kinuski (G,L)

Blomkålssoppa (G,L)

Pannbiff med paprika- och cheddarostsås, pommes frites (G,L)

Stekt knackkorv med senapssås (G,L)

Kladdkaka med vispgrädde (L)

Ärtsoppa med rökt sidfläsk (G,L)

Malen leverbiff i gräddig löksås (G,L)

Traditionell karelskstek, potatismos (G,L)

Plättar med sylt och grädde (L)

Ädelostsoppa (G,L)

Schnitzel med konjak- pepparsås, rostad potatis (L)
(glutenfri schnitzel fås från köket

Chili con Pollo med nachos och tortillas (L)

Chokladmoussé (G,L)

Trevlig Helg!

Bacon- och pepparostgris med örtrostad klyftpotatis (G,L)

Skagenlax med dill- och gräslöksmos (G,L)

Jordgubbskvarg (G,L)

Dagens sallad må- fre kl. 11-15 Middagsbox må- to 15- 17

Ost- och pankokycklingschnitzel, chipotlemajonnäs (G,L)

Örtfärsbiffar med krämig medelhavssås (G,L)

Kinuskipäron med vaniljskum (G,L)

Jägarstek med kantarellsås och potatismos (G,L)

Flygande Jakob med jasminris (G,L) 

Mexikansk lasagne (L)                                                                             

Havtornskräm med vispgrädde (G,L)

Grisnoisetter med bearnaiseremoulade och pommes (G,L)

Gräddstuvade leverbiffar med potatismos och lingonsylt (G,L)

Spröda kålbiffar med ört- och pepparrotsdip (G,L)

Kokosrutor med hallonfrosting (L)

Pepparbiff av gris med klyftpotatis och rotfrukter (G,L)

Kinesisk sweet&sourkyckling med grönsaker, jasminris(G,L)

Italiensk auberginegratäng med tomat och mozzarellaost G,L

Tiramisùcheesecake i glas (G,L)

Ingen middagsbox fredag 15.11!

Nachopanerad kyckling med sweetchilimajonäs och batatpommesfrited (L)

Stekt sik med pepparrotssås och kokt potatis (G,L)

Grönkålspasta med auraost (L)

Pätkismousse med päron (G,L)

Stekt kyckling med indisk kormasås och basmatiris (G,L)

Hotdog med rostad lök och gurksallad (L)

Sojahotdog (L)

Havtornspannacotta (G,L)

Älgfärsbiffar med tranbär och messmörsås (G,L)

Ugnslax med krämig räksås (G,L)

Kantarellsoppa (G,L) med hembakat bröd (L)

Tiramisukaka (L)

Griskotletter med ört-gräddsås och klyftpotatis (G,L)

Pasta Bolognese med parmesansås (L)

Kåldolmar med brunsås och rårörda lingon (G,L)

Marängsviss (G,L)

Hotel Red & Green firar 5 år!

Hickoryribs med chiliaioli och klyftpotatis (G,L)

Dillkött på husets vis (G,L)

Panerad torsk med Rhode Islandsås (L)

Prinsesstårta (L)

Friterad kyckling (L)

Lindströmsbiffar med skysås (L,G)

Kinuskimunkar (L)

Korvstroganoff, potatismos (L,G)

Ugnsbakade griskotletter i krämig senapssås (L,G)

 Jordgubbskräm med vispgrädde (L,G)

Lasagne (L)

 Ugnsrostade kycklinglår (L,G)

 Blåbärsmuffins (L)

Bbq ribs, cole slaw  (L,G)

Fish & chips med remouladsås (L)

Chokladmousse (L,G)

Wienerschnitzel med citron, anjovis & kapris, mustapekkasås (L)

Fyllda paprikor med pulled beef (L,G)

Kärleksmums (L)

Tacobuffé kl. 17-21

Hönssoppa (G,L)

Tacogryta (G,L)

Korvgratäng med pasta (L)

Fisksoppa (G,L)

Paprikakyckling (G,L)

Griskottletter (G,L)

Chorizokorvsoppa (G,L)

Janssonsfrestelse (G,L)

Chili con carne (G,L)

Ärtsoppa (G,L)

Californisk kycklingbiff med mangosås (G,L)

Mustig nötgryta (G,L)

Pannkaka

Köttfärssoppa (G,L)

Panerad fiskfilé

Knackorvsås (G,L)

Wienerschnitzel  (från köket)