vårens HÖJDPUNKTER

Konsert, konstutställning, stand-up eller skogsvandring? Vad kan man göra i Närpes i vår?

11 maj 2023

Krista Siegfrids gästar Tomatkarnevalen lördag 8 juli. Det är 8 år sedan senast Krista stod på Tomatkarnevalens scen så hon har haft gott om tid att ladda ”Showen kommer att innehålla en del av mina egna hits blandat med mina personliga favoritlåtar från andra artister. Det kommer att bli en fartfylld show som jag hoppas att publiken kommer att dansa med till!” hälsar Krista. Krista Siegfrids show avslutar dagsprogrammet som är kostnadsfritt för besökare.

10 maj 2023

1980-talets konsumtionsfest är över och finländarna drabbas av en sällan skådad lågkonjunktur, 1990-talets ”lama”. Den glättiga popmusiken och den fräsiga pudelrocken har tonat över i nedstämd grunge. Räntorna skenar iväg, arbetsplatserna sitter löst och konkursnyheter är vardagsmat.

28 april 2023

I Närpes lever och frodas kulturen. här finns ett stort kulturutbud och staden har en aktiv konstklubb och en aktiv fotoklubb. Närpes Teaters pjäser är välbesökta och Närpes skolmusikkår är känd i hela Norden. Här ett plock bland ställen man kan besöka i kulturens tecken.

Populära Sevärdheter

Historia och nutid, kultur och jordbruk, här hittar du säkert något som intresserar just dig!

Följ oss på Instagram