Viikon KOHOKOHDAT

Konsertti, taidenäyttely, rapumässäily tai tomaattikarnevaali. Mitä tällä viikolla tapahtuu Närpiössä?

12 tammikuu 2021

Susivuoren vapaa-aikakeskus on ihanan luonnonkaunis liikunta- ja rentoutumispaikka.Kaikkina neljänä vuodenaikana siellä voi nauttia luonnosta ja olosuhteiden mukaan vaeltaa, hiihtää, grillata, kävellä kuntorapuissa, hiihtää rullasuksilla, ampumaurheilla, uida, pulkkailla, tutustua muinaismuistopaikkoihin, poimia sieniä ja marjoja, leikkiä leikkipuistossa tai vain oleskella ja nauttia eväitä.

12 tammikuu 2021

Kaunis Närpiönjokemme saa alkunsa Kivi- ja Levalammen tekojärvestä, josta se virtaa Pirttikylän ja Ylimarkun kirkonkylien ja Närpiön keskustaajaman kautta ja laskee Västerfjärdenin säännöstelyaltaaseen. Pituutta joella on noin 75 kilometriä.

12 tammikuu 2021

Tutustu Bengtsgårdeniin sekä maatalousmuseoon ottamatta askeltakaan oven ulkopuolelle! Luonnollisesti virtuaalikierros ei voi korvata oikeaa vierailua, mutta sen voi kokea valmistautumiseksi ennen oikeaa käyntiä.

http://www.kultur360.fi/sv/start/

12 tammikuu 2021

Ympäri Närpiötä on monta valaistua latua hiihdon ystäville, ennen lumen tuloa voi reitillä tehdä kävelykierroksen. Vargbergetillä, Susivuorella, on 400 m pitkä hiihtolatu keinolumesta, jolla voi hiihtää ennen luonnon lumen tuloa. Kun jäät ovat tulleet, voi jäällä kävellä kauniissa ilmassa, mutta aina on hyvä olla varovainen jäällä liikuttaessa. Grillauspaikkoja on monessa paikassa Närpiössä; makkara ei koskaan maistu niin hyvältä kuin ulkoilupäivän jälkeen, joten ota mukaan eväsreppu ja lähde ulos kauniiseen talvimaisemaan!

Suosittuja Nähtävyyksiä

Historiaa ja nykyaikaa, kulttuuria ja maanviljelystä, täältä löydät varmasti jotain juuri sinua kiinnostavaa!

Seuraa meitä Instagramissa