Viikon KOHOKOHDAT

Konsertti, taidenäyttely, rapumässäily tai tomaattikarnevaali. Mitä tällä viikolla tapahtuu Närpiössä?

Tutustu Bengtsgårdeniin sekä maatalousmuseoon ottamatta askeltakaan oven ulkopuolelle! Luonnollisesti virtuaalikierros ei voi korvata oikeaa vierailua, mutta sen voi kokea valmistautumiseksi ennen oikeaa käyntiä.

http://www.kultur360.fi/sv/start/

Mittistantalo sijaitsee aivan Närpiön sydämessä, joten taloa kutsutaan ruotsiksi nimellä "Mitt i Stan" - joka tarkoittaa "Keskellä kaupunkia". Rakennuksesta löytyy eri yrityksiä. Hotel ja raviontola Red&Green ja muun muuassa lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut, fysioterapeutit ja kuntosali sekä toimistotilaa. Moderniin taloon kuuluu myös taidegalleria ja kulttuurisali missä järjestetään konsertteja, seminaareja, messuja, illallistapahtumat sekä elokuvanäytökset

Öjskoginpuistossa sijaitsee noin 20 museorakkennusta. M.m Bengtsgården, apteekkimuseo, pyörivä katsomo ja kasvihuonemuseo! Öjskoginpuistossa on opas ma-pe, klo 10-16. Muina aikoina opastus sopimuksen mukaan.

 I Närpes finns flera vandringsleder där man kan vandra i sin egen takt och njuta av sensommarens vackra natur. I anknytning till de flesta vandringslederna finns grillplatser eller stugor så man kan göra upp eld om man så önskar och grilla eller äta sin matsäck till eldens sprakande värme.

 

Följande vandringsleder finns utmärkta:

-Vargbergets naturstig 5 km och Goljatleden 17,8 km. Start från Vargbergets fritidscentrum

-Tjärlax vandrigsled 4,1 km alternativt en kortare stäcka på 1,7km. Start från Tjärlax camping.

Suosittuja Nähtävyyksiä

Historiaa ja nykyaikaa, kulttuuria ja maanviljelystä, täältä löydät varmasti jotain juuri sinua kiinnostavaa!

Seuraa meitä Instagramissa