Kesän KOHOKOHDAT

Konsertti, taidenäyttely, rapumässäily tai tomaattikarnevaali. Mitä Närpiössä tapahtuu kesälla?

31 elokuu 2021

Den 1 oktober släpps biljetterna till Råttfällan i Frans Henriksonssalen

31 elokuu 2021

West canoe vuokraavat kanootteja ja kajakkeja ja toimivat niitä sinne mihin haluat! Täältä löydät yhteystiedot: West canoe

31 elokuu 2021

Susivuoren vapaa-aikakeskus on ihanan luonnonkaunis liikunta- ja rentoutumispaikka.Kaikkina neljänä vuodenaikana siellä voi nauttia luonnosta ja olosuhteiden mukaan vaeltaa, hiihtää, grillata, kävellä kuntorapuissa, hiihtää rullasuksilla, ampumaurheilla, uida, pulkkailla, tutustua muinaismuistopaikkoihin, poimia sieniä ja marjoja, leikkiä leikkipuistossa tai vain oleskella ja nauttia eväitä.

08 huhtikuu 2021

Närpiössä on monta retkipolkua, joilla voi vaeltaa omaan tahtiin ja nauttia myöhäiskesän kauniista luonnosta. Useimpien reittien yhteydessä on nuotiopaikkoja tai mökkejä, joten halutessaan voi tehdä tulen ja grillata tai syödä eväitä nuotion lämmössä.

31 elokuu 2021

Kaunis Närpiönjokemme saa alkunsa Kivi- ja Levalammen tekojärvestä, josta se virtaa Pirttikylän ja Ylimarkun kirkonkylien ja Närpiön keskustaajaman kautta ja laskee Västerfjärdenin säännöstelyaltaaseen. Pituutta joella on noin 75 kilometriä.

Suosittuja Nähtävyyksiä

Historiaa ja nykyaikaa, kulttuuria ja maanviljelystä, täältä löydät varmasti jotain juuri sinua kiinnostavaa!

Seuraa meitä Instagramissa