Kevään KOHOKOHDAT

Konsertti, taidenäyttely tai stand-up. Mitä Närpiössä tapahtuu keväällä?

12 syyskuu 2023

Närpes tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnollisiin seikkailuihin kun haluat tutkia alueen vesistöjä. Olipa sinun mieluummin tuntea merituuli hiuksissasi, kun melot pitkin rannikkoa tai nautit joen rauhasta, West Canoe tarjoaa sinulle oikeat välineet. West canoe

12 syyskuu 2023

Susivuoren vapaa-aikakeskus on ihanan luonnonkaunis liikunta- ja rentoutumispaikka.Kaikkina neljänä vuodenaikana siellä voi nauttia luonnosta ja olosuhteiden mukaan vaeltaa, hiihtää, grillata, kävellä kuntorapuissa, hiihtää rullasuksilla, ampumaurheilla, uida, pulkkailla, tutustua muinaismuistopaikkoihin, poimia sieniä ja marjoja, leikkiä leikkipuistossa tai vain oleskella ja nauttia eväitä.

14 elokuu 2023

Närpiössä on monta retkipolkua, joilla voi vaeltaa omaan tahtiin ja nauttia myöhäiskesän kauniista luonnosta. Useimpien reittien yhteydessä on nuotiopaikkoja tai mökkejä, joten halutessaan voi tehdä tulen ja grillata tai syödä eväitä nuotion lämmössä.

14 elokuu 2023

Kaunis Närpiönjokemme saa alkunsa Kivi- ja Levalammen tekojärvestä, josta se virtaa Pirttikylän ja Ylimarkun kirkonkylien ja Närpiön keskustaajaman kautta ja laskee Västerfjärdenin säännöstelyaltaaseen. Pituutta joella on noin 75 kilometriä.

Suosittuja Nähtävyyksiä

Historiaa ja nykyaikaa, kulttuuria ja maanviljelystä, täältä löydät varmasti jotain juuri sinua kiinnostavaa!

Seuraa meitä Instagramissa