Njut av sommaren på Strandhem

På Äggrundsvägen 272 i Nämpnäs finns Strandhem som förra sommaren blev ett uppskattat utflyktsmål av många. Här får barnen, och de vuxna såklart, njuta av naturen och närheten till vattnet.

-De som vill får hjälpa till med skötseln av djuren här finns bla höns, grisar, ankor, får och kalkon berättar Sanna Ek som är en av eldssjälarna bakom Strandhem. Kl. 13.00 matas djuren denna sommar

För den som vill ut på havet så kan man låna kajaker och roddbåt samt metspön och kastspön om man känner för att pröva fiskelyckan. Bastun är varm tisdagar och fredagar så det är bara att ta med handduk och tvål och vill man simma så finns här möjlighet till bad i havet. Vid Strandhem finns också ett mysigt café där man kan äta lunch eller ta en kopp kaffe.

Sanna Ek som är konstnär kommer precis som förra sommaren ha att sin ateljé här och man är välkommen att besöka den och ta del av hur hon arbetar. Strandhem kommer att ha öppet måndag-fredag kl. 11.30 -17 under perioden 29.6-2.8.

För dem som vill njuta av det primitiva lantlivet lite längre tid än bara ett dagsbesök så kommer man i år att ha möjlighet att boka in sig i bastuhuset för en vecka i taget. Här finns plats för 4 personer och man ska vara beredd på att leva enkelt utan rinnande vatten och att hjälpa till med skötsel av djuren och annat på gården. Du bor där för 25 €/vuxen/vecka. För bokning kontakta Edward, 0400 806646 eller edward@livet