Map

Växthusrestaurangen Linds Kök

När man stiger in i växthusrestaurangen känns det som att förflyttas 3000 kilometer söderut. Jordgubbs- och tomatplantor, fruktträd och ätbara blommor hälsar dig välkommen. En specialitet förutom inredningen är överraskande kombinationer av färska smaker. Ett bra utflyktsmål för grupper, familjer m.fl.

Läs mera

Teboil Strandhovet/Rantahovi

Vår restaurang serverar allt ifrån lunch, hamburgare, à la carte till semlor och bullar om man vill komma ut på en kaffepaus. Vår restaurang har plats för 110 personer, sommartid även uteterass för 30 personer. Vi kan även ta emot större grupper, gärna med förhandsanmälning.

Läs mera

Restaurang Sea Side

Restaurang Sea Side är en sommarrestaurang med utsikt över havet. Hos oss hittar ni á la carte, pizza, burgare, skopglass m.m. Även svalkande drycker finns i sortimentet. På området finns också minigolfbana (byggd 2013), beachvolleyplan, simstrand och småbåtshamn.

Läs mera

Rentachef

Rentachef.fi är ett företag som arbetar i närkontakt med sina kunder. Vi vill att du som kund alltid ska vara 100 % nöjd med mat och service när din tillställning är över.

Vår catering är tänkt att ge Dig som kund ett billigt alternativ. Vi fakturerar endast effektiva arbetstimmarna och köper allt på ditt konto eller fakturerar direkt enligt kvittenser på inköpta råvaror. Vi kommer över de flesta råvaror billigare än vad du själv har möjlighet till, vilket resulterar i ännu billigare fest.

Dessutom samarbetar vi med de flesta lokaler och utrymmen i Närpes så att vi kan erbjuda en billigare hyra också. Önskar du ha din tillställning i ett utrymme som vi ej nämner på våra sidor så vänligen tag kontakt med oss så gör vi allt vi kan för att få alla parter nöjda.

  • rentachef
Läs mera

Pjelax Handelsbod

I Pjelax Handelsbod kan du förutom att handla råvaror och annat du behöver, också äta lunch varje vardag!

Läs mera

Pizzeria Casa

Pizzeria Casa erbjuder dig en liten bit av äkta italiensk matkultur i Närpes centrum. Sväng in för att provsmaka våra erkänt goda pizzor. Vi kan erbjuda dig ett brett urval av omsorgsfullt bakade pizzor samt ett stort sortiment av fräscha inhemska råvaror. Låt oss bjuda dig på en smakupplevelse som du garanterat vill komma tillbaka till! Välkommen!

Läs mera

Oneil´s Kitchen

Välkommen till Oneil´s Kitchen

Vi serverar en smaklig lunchbuffé varje vardag

Fredagskvällar ordnar vi olika buffeér

Vi tar även emot catering och beställningar övriga tider

Vår restaurang rymmer 70 gäster 

Läs mera

Närpes Bageri

Närpes bageri producerar bröd, kaffebröd och olika slags konditoriprodukter enligt egna recept. Ett kafé som vetter mot gatuplanet hör också till.

Läs mera

Kotipizza Närpes

Vi erbjuder pizza, fräscha sallader, kaffe och muffins. Njut på vår stora sommarterass på sommaren. Våra pizzor är laktosfria och laktosfattiga och vi har även glutenfria pizzor. Har funnits i Närpes i över 20 år. Välkomna!

Läs mera

Konditori Wilson (Hembageri Wilson Konditori)

Mysigt konditori mitt i Närpes centrum, gott kaffe, hembakade delikatesser, sött och salt. Torsdagar ärtsoppa+våffla. Sallader, pajer osv. Hemköp av matbröd och bakverk till butikspris. Delikata grädd-, och prinsesstårtor, även smörgåstårtor. Sommartid lösglass och en stor solig uteterrass! Väälkumi!

  • Bakverk hos Wilsons konditori
  • Konditori Wilson
Läs mera

Hotel Red & Green

Vi dukar upp för frukost, lunch, middag och brunch. Vi serverar klassisk mat gjord på de bästa råvarorna som finns att erbjuda från regionen med influenser från Europa efter säsong. Menyn och vinlistan kommer vi att variera flera gånger under året.

Läs mera

Cornelia

Välkommen till Cornelia, den mysiga livsstilsbutiken med café, inredning och kläder i genuin 1800-talsmiljö. Sommartid kan du avnjuta hembakat, sött och salt samt hemlagad glass i vår vackra trädgård eller i caféhörnan inomhus. Besök också gårdsmuséet!

Läs mera

Citygrillen

Färsk, god grillmat så som hamburgare, pommes frites, hot dog, smakbit m.m. som tillreds först när du har beställt. Vi har även glutenfria, veganska, vegetariska och laktosfria alternativ.
Vi har ett stort urval av olika drycker. Vi erbjuder också våra egengjorda Milkshakes. Sommarsäsongen har vi mjukglass med olika toppings.
Besök oss på facebook eller instagram för mer information och våra aktuella erbjudanden!
Välkomna!
 

Läs mera

Citybrasserie Kök & Deli

Citybrasserie erbjuder hemgjord husmanskost från grunden och fräscha sallader. Erbjuder även catering samt fungerar som beställningsrestaurang.

Lunch 11-15

Läs mera

Bistro Café & Catering

Välkomna till Bistro Café & Catering! Smaklig lunchbuffé serveras måndagar-fredagar. Vi har även öppet andra tider för grupper! Cateringservice.

Läs mera

Arom Bar&Café

café, lounge & sportbar

  • Arom bar&café terass
Läs mera