Map

Angel's Syateljé & Damkläder

Textilarbeten till dig och ditt hem. Hos mig kan du få nya plagg uppsydda men även ändrings- & reparationsarbeten gjorda! Dessutom säljer vi damkläder i god kvalité från främst danska varumärken såsom Ze-Ze, Zhenzi, Cassiopeia och Ofelia. Hos oss hittar man kläder både till vardags som fest och begravning för alla åldrar och i storlekarna 34-58. 

 

 

Läs mera

Agrimarket Närpes

Agrimarket erbjuder ett komplett urval produkter och jänster för lantbruksföretagare. Urvalen omfattar bl.a. gödsel, kalk, växtskydds- och ensileringsmedel, foder, frö, bränslen och spannmålshandelstjänster.

I maskinhandelns urval ingår lantbruksmaskiner, traktorer och tröskor samt servicetjänster, reservdelar och tillbehör.

Handel med trädgårdsprodukter idkas vid Multasormibutiker som verkar i anslutning till Agrimarket

I järnhandelssortimentet ingår utom tillbehör och anordningar också tjänster för lantbruksbyggande.

Läs mera

Annie Sigg

Pagunette kvalitetsgardiner. Gardinstänger. Vi syr också.

Läs mera

Aquatex

 Aquatex kemtvättar, kläder, mattor, arbetskläder m.m säljer även arbetskläder...

Läs mera

Bredvikens Highland

Våra djur är uppfödda på gräs, vilket gör att djuren växer mycket naturligare och långsammare. På detta sätt får man ett mörare och finfibrigt kött med mindre fett och kolesterol. Det ger också en naturligare och hälsosammare fettfördelning, mer Omega-3 och mindre Omega-6, än kött från djur som är uppfödda på kraftfoder. Då djuren går ute året runt innehåller köttet också något mera D-vitamin.
 

Läs mera

Cornelia

Livsstilsaffär i mysig 1800-talsmiljö. Inredning, kläder och delikatesser. Café med hembakat och hemmagjord glass. Stor trädgård samt privat hembygdsmuseum.

Läs mera

Engelqvist

Företaget Engelqvist omfattar ett blomstervaruhus, ett uteväxthus som är öppet sommartid, samt en begravningsbyrå. Välkommen in i vår affär och handla fräscha blommor och presentartiklar. Vi har ett stort utbud av snittblommor, planteringar och uppsättningar för både fest och vardag.

Läs mera

Euronics Närpes

Vi erbjuder genomgåendehög kvalitet av varumärken till konkurrenskraftiga priser och vi har ett brett utbud av produkter i vår butik varje dag.Vårt mål är att ge kunden snabb och bra service med problemlösningar med vår pålitliga personal.

Läs mera

Fotoquick

Fotolabb, ateljéfotografering, souvenirer, akvarell,- olje och pastellmålningstillbehör. Fotoboksmaskin: böcker på 10 minuter. Presenter och inredning.

Läs mera

Gullans närköp Nämpnäs

Byabutik med livsmedel, byggnadsmaterial, fiskeredskap, bränsleförs. mm.

Butiken handhar postservice och säljer fiskekort. Bankverksamhet i
fastigheten.

 

Läs mera

Halpa-Halli

Kokkolan Halpa-Halli är ett privat familjeföretag. Företaget inledde sin verksamhet år 1969. Då öppnade företagets grundare, kommerserådet Esko Ylinen, den första Halpa-Halli-butiken på standgatan 21 i Karleby.

Idag har Kokkolan Halpa-Halli Oy 39 butiker. Den nordligaste butiken ligger i Torneå och den sydligaste i Björneborg som också är den största butiken.

Kokkolan Halpa-Halli Oy:s huvudkontor och bolagets centrallager ligger i Karleby. Butikskedjan sysselsätter sammanlagt cirka 1 400 personer, varav nästan 300 arbetar i Karleby.

Läs mera

Hus & Trädgårdsservice Ek Sofia

Hus & Trädgårdsservice erbjuder mångsidiga och högklassiga tjänster såväl till enskilda privat personer som till företag. Vi utför alla uppdrag; stora som små, med samma entusiasm och noggrannhet. Hus- & Trädgårdsservice är ett effektivt städ- och trädgårdsservice företag i Närpes, Kristinestad, Lappfjärd, Kaskö, Malax, Vasa. Hushållsavdrag -45 %. Ring, vi gör jobbet! Besök vår butik på Närpesvägen 32.

Läs mera

K-extra Pjelax och My Pal

Vid K-extra i Pjelax kan du handla olika varor och matprodukter du kan också ta en titt in till my pal som ligger i samma butik.

My Pal är ett företag som säljer tillbehör till sällskapsdjur. Butiken är belägen i Närpes och grundades av Anders Launonen och Marjo Hannula år 2000. Verksamheten fanns först i vårt uthus och så kunde hobby och arbete kombineras. Vi  har själva fyra hundar och en katt.
När verksamheten växte flyttade vi till en större lokal år 2006 och öppnade en webbshop.

Vi erbjuder produkter för hundar, katter och smågnagare.

Läs mera

K&M Shop

K&M Shop har ett handplockat sortiment av kläder, väskor och accessoarer. Och dessutom baby och barnkläder. Vi har allt från topp till tå och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment. Välkomna in, shoppa, bli inspirerad och skäm bort dig själv.

Läs mera

KK-Möbler

Från KK- möbler hittar du kvalitetsmöbler till förmånliga priser. Vi betjänar dig på svenska och finska och erbjuder GRATIS HEMTRANSPORT I GAMLA VASA LÄN. Välkommen på lyckade uppköp från när och fjärran!

Läs mera

Kvarnfors Gård

Kvarnfors Gård i Pörtom Tobias och Erica Dahlblom Färska ägg från Frigående hönor.

Läs mera

Martens K-Närbutik

Vid martens i övermark, får du allt som kan tänka sig att finnas i en bya butik.

Martens har också post om bud. Brev och paket hinner med dagens transport om du lämnar in dem på posten vardagar före kl. 15.00.

Läs mera

Maskinservice M. söderman

Företaget grundades 1990 av Mikael Söderman.

Vi är nu en firma med över 20 års erfarenhet.

På vår hemsida kan du se vår produktsortiment, nytt och begagnat. Besök gärna också vår butik.

Läs mera

Mookis Shop

Ett stort urval av presenter och inredning, bl.a. textilier, plåtburkar, bakformar, brickor, lyktor m.m. ERNST KIRCHSTEIGER designprodukter hittar du hos MOOKIS Blommor för alla tillfällen, även självbetjäning som har öppet 7 dagar i veckan. Kaffehörna

Läs mera

Napra-Rehab

Napra-Rehab är ett importföretag inom hälsobranschen. Företaget grundades 1991. Vår specialnisch är stöd- och kompressionsstrumpor, ortopediska stöd, och ergonomiska hjälpmedel. Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet och bedriver även en egen webshop som är till för våra slutkunder. Du är också välkommen att besöka vår fysiska affär på Simhallsvägen 2 i Närpes vardagar 8.30 - 16.00 eller kontakta vår kundtjänst på tel: 06-2243622 så hjälper vi dig.

Läs mera

Neste Pörteborg

Vid neste i pörtom får man bensin, diesel mat finns också.

Läs mera

Norrbro

Säljer lammkött och fårfällar.

  • Anders och Ann-Katrin Norrback
Läs mera

Norrnäs Närköp

Norrnäs närköp är en matvaruaffär, mitti byns centrum,där man kan få det mesta.

Affären har också hand om postservice och bränsleservice och betjänar sex dagar i veckan.

Läs mera

Nybo´s

Välkommen och handla samt trivas i en äkta bybutik! Huset som M. Nybo’s butik ligger i byggdes redan 1930 av Kalle Nybo och idag drivs Nybo’s av Sofia Björklund. Nybo´s bybutik erbjuder ett bra utbud av matvaror samt har lite av varje som hör till en bybutik.

 

 

Läs mera

Nygårds Optik

Nygårds Optik finns i Närpes. Hos oss blir du professionellt bemött av vår kunniga personal med lång erfarenhet av branschen. Vi ger dig råd och personlig service vid utprovning av glas och kontaktlinser och vid val av bågar, som passar din karaktär.

Läs mera

Nygårds Ur och Guld

Stort utbud av smycken och kvalitetsklockor i vår butik. Smycken för vardag och fest. Din butik då du skall välja smycken för de bästa stunderna i ditt liv. Vårt utbud av vigselringar täcker de flesta smaker. Klockor. Hos oss hittar du välkända urfabrikat som vi är auktoriserade återförsäljare för. Välkommen till Nygårds Ur & Guld!

Läs mera

När-Bok

Böcker, spel, kort, presenter och kontorsmaterial.

Läs mera

Närpes Apotek

Närpes apotek grundades år 1872 och är ännu idag ett av Närpes äldsta verksamma företag. Till Närpes apotek hör även Kaskö, Övermark och Pörtom filialapotek som alla tillsammans skapar en helhet – Nejdens apotek! Till vår uppgift hör därför att betjäna både dig och hela nejden.

Hos oss kan du hämta recept, få rådgivning, bli tipsad om receptfria läkemedel som lindrar!

Läs mera

Närpes Biltillbehör

Hos oss finner ni bl.a. bilreservdelar, tillbehör, verktyg, maskiner och husvagnar samt tillbehör till dessa.

Läs mera

Närpes Fototjänst

Allt inom foto. Representant för Abertone- gitarrer och fioler.

Läs mera

Närpes golv

Vid Närpes golv får du bra service och olika produkter som kan tänkas behövas när du inreder/bygger ett hus.

Läs mera

Närpes handarbetsaffär

Hos Närpes handarbetsaffär får du all handarbetsmaterial som man skulle kunna behöva.

Läs mera

Oy Sand Marketing Ab

Vid Sand Marketing får du nästa allt som kan tänkas behövas när du ska bygga ett hus.

Läs mera

Polarfilé

Färsk lokal fisk. Här säljs även rökt fisk från sundom, skaldjur, sill och andra fiskprodukter.

Läs mera

PressPoint

BEHÖVER DU HJÄLP MED TRYCKSAKER?

Press Point är nejdens tryckeri med högkvalitativ digital tryckpress och snabba leveranser. Här kan du beställa allt tryck i pappersväg som visitkort, konfirmationsminnen, tackkort, vykort, almanackor, broschyrer, inbjudningar, bröllopsprogram och affischer i storformat. Vi hjälper även med planeringen och layout.
 

Läs mera

Röda Korset, loppis

Närpes röda kors avdelning grundades den 5 november 1951, och är en av Österbottens svenska distrikts större avdelningar.

Röda korset har ett lopptorg i Närpes centrum mittemot Eepee, där man kan fynda prylar, kläder mm.
Har ni saker ni vill skänker till avdelningen som vi får sälja på lopptorget kan ni antingen lämna det vid Röda Korsgården, eller komma in med det direkt till lopptorget då vi finns på plats.

Man kan via röda korset ge blod, man kan också gå på första hjälp kurser som röda korset ordnar.

Läs mera

Servi-Trade Finland

600 m² med hemelektronik såsom hushållsmaskiner, datorer, telefoner och kontorsmaskiner.

Läs mera

Sjöbloms golv

Inred Din Dröm – Sisusta Unelmasi

Välkommen till oss på Sjöbloms Golv!
Hos oss hittar du det mesta som kan försköna ditt hem! I vår affär hittar du allt från mattor, laminat, parkett, tapeter, kakel, klinkers, färger och tillbehör.

Läs mera

Stjärnloppis

Fynda bland möbler, kläder, porslin och husgeråd! Intäkterna går till finansiering av hjälpsändningar till Baltikum.

Läs mera

Stores färg Ab Närpes

Vid stores färg i Närpes kan du bland annat få målarfärg för både innom och utom hus, penslar, tapeter och andra tillbehör som kan tänkas behövas när du ska måla ditt hus.
 

Läs mera

Tawi product

Databutiken i Närpes erbjuder snabb och prisvärd service för PC-datorer. Mångårig erfarenhet av installation och felsökning. Levererar tillbehör, produkter och delar med kort leveranstid. Bygger och konfigurerar nätverkslösningar. Installation on konfiguration av Windows, Linux och Android maskiner.

Läs mera

Teboil

Teboil är ett fullserviceföretag inom oljebranschen, i vars produkturval ingår trafikbränslen, lätt och tung brännolja, gasol, smörjmedel och bilkemikalier samt alla de tjänster som ansluter sig till dem.

Vid teboil vid strandhovet i Närpes kan du får bensin, diesel, motorbrännolja.

En matservering finns ocksp tillgänglig.

Rabatt på bränsle med Teboils stamkundskort och fackförbundens medlemskort.

Läs mera

Tokmanni

På tokmanni hittar du allt från blommor, kattmat och dukar till spikar, bandyklubbor, mascara och leksaker

Läs mera

Wickmans Plantskola

Vi är en plantskola med härdigt finskt växtsortiment. Vi säljer växterna till konsument direkt från vår butik, Wiplant Garden Center. Webbhandel, storkonsument- och partihandel har vi direkt från odling under namnet Wickmans Plantskola.

Läs mera

Örtaboden

Skönhet och hälsa åt alla! Hos oss hittar du alltid något som du skulle behöva.

Läs mera

Övermark service

Vid övermark service kan man tanka bensin och diesel man kan få service på bilen.

Läs mera