Mark Levengood, Mittistan 11 maj

En Trevlig Kväll med Mark Levengood

Succén fortsätter!

Den folkkäre författaren och TV-profilen Mark Levengood återvänder med sin bejublade kväll och besöker många orter runtom i Svenskfinland när Finlandsturnén fortsätter i vår.

Mark är den fula ankungen som flög iväg. Kanske blev han ingen svan, men en rätt stor anka. Nu återvänder han hem till ankdammen för att turnera med en underhållande kväll.

Jag kommer berätta om mitt liv, om att våga pröva sina vingar, om att nå oanade höjder men också stundtals störta rätt brutalt. Hur går man vidare när allt har gått fel och man sitter där bland fjädrar som yr? Vågar man flyga igen? Och varför är det så otroligt viktigt för en anka att faktiskt ha den där älskade dammen att få återvända till? berättar Mark Levengood.

Framträdandet går under namnet En Trevlig Kväll med Mark Levengood.

2018-2019 gjorde Mark sin allra första Finlandsturné (En föreläsning av och med Mark Levengood) och under hösten 2022 turnerade Mark med En Trevlig Kväll med Mark Levengood runtom i Svenskfinland och som spelades för fulla hus.

Det var väldigt roligt att äntligen få återvända och möta den finlandssvenska publiken igen, och jag ser så mycket framemot att i vår få fortsätta turnera runt i Svenskfinland, säger Mark Levengood.

Biljetter: https://www.netticket.fi/mark-levengood