Österbottens bästa lunch

finns i Närpes

Lunch vecka 46 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 13.11 Tisdag 14.11 Onsdag 15.11 Torsdag 16.11 Fredag 17.11

Tomatsoppa med fetaostcréme (G,L)

Noisetter i krämig senaps- och dragonsås, ugnsklyftpotatis (G,L)

Stekt spätta med örtagårdssås (L)

* Mangomoussé (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Blodbrödssoppa (L)

Pankokyckling med kall paprikasås, ris (L)

Strömmingsflundror med "gräddblöijte" (L) potatismos (H)

(glutenfri kyckling och strömming från köket)

* Bärkräm med vispgrädde (G,L)

Skogssvampssoppa (G,L)

Köttbullar i gräddsås (G,L) potatismos (H)

Gräddig viltskavsfrestelse (G,L)

* Äppelkaka med vaniljvisp (L)

Bistro´s gräddiga laxsoppa (G,L)

Stekt fläsk med löksås (G,L) potatismos (H)

Spagetti med köttfärssås (L)

* Plättar med sylt och grädde (L)

Ostsoppa med kallrökt renstek (G,L)

Wienerschnitzel, pommes frites (L)

(glutenfrischnitzel från köket)

Chicken Wings med chipotlemajonnäs, chilirotsaker (G,L)

* Marängswiss (G,L)

TREVLIG HELG!

Brynt vitkålssoppa (G,L)

Mexikansk tacogratäng med nachos och ris (G,L)

Stekt lax med trattkantarellsås (G,L)

* Bärkräm med vispgrädde (G,L)

Buffén serveras 10.30-14.30

Krämig kycklingsoppa med kokos (G,L)

Köttfärslimpa med grönpepparsås, stekt potatis (G,L)

Marinerad kasslerbiff med rostadvitlökssås (G,L)

* Wilsons minigrisar (L)

Broccoli- och purjolökssoppa (G,L)

Helstekt grisfilé med mustapekkasås (G,L) potatismos (H)

Ugnsbakad kolja med pepparrot och bacon (G,L)

* Halloncheesecake i glas (L)

Maletköttsoppa (G,L)

Schnitzel med bearnaisesås, pariserpotatis (L)

(glutenfri schnitzel fås från köket)

Gräddig kycklinggryta, ris (G,L)

* Fattiga Riddare med sylt och grädde (L)

Pernod smaksatt räksoppa (G,L)

Slottsstek med gräddsås (G,L) potatismos (H)

Broccoli- och morotsbiffar med tzatziki (G,L)

* Chokladmoussé (G,L)

TREVLIG HELG!

Pannbiffar med bacon- koskenlaskijaostsås, potatismos(G,L)

Flygande Jakob med jasminris(G,L)

Drottningkvarg(G,L)

Matiga sallader från salladsbaren må- to kl 11-15

Noisetter med bearnaiseremoulade, friterad örtpotatis(G,L)

Biffwok schezuan med nudlar och grönsaker(L)

Plommonkräm med vaniljskum (G,L)

Bbq- glacerade revbensspjäll med aiolidip och klyftpotatis(G,L)

Ost- och purjolökslax med dill- och citronremoulade(G,L)

Vanilj- och mandarinris(G,L)

Grillbiff med bacon- grönpepparsås, pommes frites(G,L)

Orientaliskt kryddade köttbullar med curry- jordnötssås(G,L)

Färsk fruktsallad med kokosgrädde(G,L)

Jägarschnitzel med trattkantarellsås och klyftpotatis(G,L)

Thai green chickencurry(G,L)

Lingon- och kinuskikaka (L)

Middagsbox må- fre 15-17.30 Beställ senast kl. 14!

Pasta med varmrökt lax (L)

Grillad Kassler med mörk vitlök-örtsås (G,L)

Cornflakespanerad kyckling med curry-ananassås (L)

Blåbärskräm med Fazerinagrädde (G,L)

 

Korvsås à la Red&Green, potatismos (G,L)

Saftiga köttbullar med brunsås och lingon (G,L)

Sesam och koriandermarinerad kyckling, pilaffris (G,L)

Kokosbollskaka (L)

Jägarschnitzel med potatismos (L) Glutenfri schnitzel fås från köket!

Grekisk Moussaka på husets vis (G,L)

Morotssoppa med kokos och ingefära (G,L)

Persika och daim kvarg (G,L)

Stekt fläsk med brynt lök och kokt potatis (G,L)

Höstig kalops med lingon och saltgurka (G,L)

Krämig sparrissoppa (G,L) med hembakat bröd (L)

Ålandspannkaka med sylt och vispgrädde (L)

Smördegsinbakad grisinrefilé med trattkantarellsås (L)

Ugnsbakad lax med syrlig vitvinssås (G,L)

Pasta Puttanesca (L)

Hallon-vitchoklad kladdkaka (L)

Fetaostfyllda köttfärsbiffar med löksås (L,G)

Orientalisk kycklinggryta, ris (L,G)

Rostade rotfrukter

Wilsons smågrisar (L)

Griskotletter med rosmarin-gräddsås, potatismos (L,G)

Örtrostad kalkonfilé med salvia-senapsås (L,G)

Jordgubbs-banankvarg (L,G)

Schnitzel med pepparsås, klyftpotatis (L)

(glutenfri schnitzel från köket)

Chilimarinerad grillad kyckling, ris (L,G)

Bärkräm med vispgrädde (L,G)

 

Traditionell kalops, inlagda rödbetor (L,G)

Stekta strömmingsflundror med dill-kapris-gräddsås (L)

Potatismos

Ugnspannkaka med sylt och grädde (L)

Fyllda grisfilérullader med bacon & färskost, brunsås (L)

Kåldolmar med gräddsås(L,G)

Cheesecake (L)

Hamburgarbuffé kl. 17-21

Söndagslunch 11.30-16