Österbottens bästa lunch

finns i Närpes

Lunch vecka 38 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 18.09 Tisdag 19.09 Onsdag 20.09 Torsdag 21.09 Fredag 22.09

Rotsakspurésoppa (G,L)

Krispiga kycklingklubbor med chipotledipp, ris (G,L)

Pannbiff med baconstuvning, pariserpotatis (G,L9

Fruktsallad med vaniljvisp (G,L9

Buffén serveras 10.30-14.30

Sötpotatissoppa med örter (G,L)

Malen leverbiff i löksås (G,L) potatismos (H)

Black Angusstek i tryffelsås (G,L)

Päronkaka med vaniljsås (H)

Champinjonsoppa (G,L)

Grisschnitzel med rosépepparsås (L)
(glutenfri schnitzel fås från köket)

Lammkorvgryta (G,L) potatismos (H)

Blåbärskräm med vispgrädde (G,L)

Ärtsoppa med rökt sidfläsk (G,L)

Pulled Pork med Bbq-sås, ugnsklyftpotatis (G,L)

Fiskrullader i pepparrotsgrädde (G,L)

Plättar med sylt och vispgrädde (L)

Ostsoppa med rökt renstek (G,L)

Grisinrefilé med smetana-gräddsås, örtpotatis (G,L)

Broccolibiffar med ost och vitlök, tzatziki (G,L)

Kokospersikor med vaniljvisp (G,L)

Trevlig Helg!

Noisetter med mango- curryremoulade, klyftpotatis(G,L)

Viltkryddade färsbiffar med jägarsås och potatismos, lingonsylt(G,L)

Hallon- och kinuskikvarg(G,L)

Matiga sallader från salladsbaren må- to kl 11-15

Mexikansk kycklingschnitzel med cheddarostsås och salsa(G,L)

Stir fry med fläskfilè och sataynudlar(L)

Vegetariska rödbetsbiffar med ädelostdip(G,L)

Kokosbollar(L)

Porterstek med vinbärssås och potatisgratäng, pressgurka(G,L)

Ostpanerad rödspätta med limeyoghurtsås och gräslöksmos(L)

Fruktsallad med kokosgrädde(G,L)

Brasseriets siksoppa(G,L)

Grillbiff med bacon- koskenlaskijaostsås och örtpotatis(G,L)

Kryddig chorizostroganoff med ajvar och cornichons(G,L)

Plättar med hallonsylt och vispgrädde(L)

Schnitzel med chilimajonnäs och klyftpotatis(G,L)

Kyckling sweet & sour med wokgrönsaker och jasminris(G,L)

Morotskaka med apelsinfrosting(L)

 

Godsaker från delidisken för hemköp!

Kräftskagenröra, tapaskit, gravad lax, hembakade pizzasnurror…

Mörkokt rödvinsstek med vitlökspotatis (G,L)

Havsabborre Meuniére med gräslöks Rhode Island (L)

Vegetarisk pasta med gräddig tomatsås (L)

Chokladgratinerade bananer med vispgrädde (G,L)

Grisnoisetter med fempepparsås (G,L)

Flygande Jakob med pilaffris (G,L)

Husets rödbetssoppa med getostcrème (G,L)

Päronkräm med kanel-tjinuskigrädde (G,L)

Grekiska köttfärsbiffar med tzatziki och tomatris (G,L)

Gräddig lax-, och räksoppa (G,L) med hembakt bröd (L)

Stekt kycklingfilé med curry-ananassås (G,L)

Apelsin,- och kokoskvarg (G,L)

Ugnsstekt vildlax med spenat,- och dillsås samt potatismos (G,L)

Pytt i panna med spegelstekt ägg, saltgurka och rödbetor (G,L)

Vegetarisk lasagne (L)

Äppelpannkaka och vaniljsås (L)

BBQ glaserade ribs med chiliaïoli och pommes frites (G,L)

Citron och timjansmarinerad kyckling med mango raja (G,L)

Indisk grönsaksgryta med kardemummaris (G,L)

Vaniljkräm med rårörda skogsbär (G,L)

Ugnskorv med krämig baconsås, potatismos (L,G)

Chilifisk med gräddfilssås (L)

Bärkräm med vispgrädde (L,G)

Ostfyllda köttfärsrullader, brunsås (L,G)

Bbq kycklingvingar, pommes frites (L,G)

Wilsons minismetamunk(L)

Sweet chilimarinerade grillade grisfilebiffar (L,G)

Kycklinggryta med bacon och fetaost (L,G)

Blomkåls & broccoligratäng (L,G)

Jordgubbs-vaniljkvarg L,G)

Svartvinbärsstek (L,G)

Festgratäng med malet kött (L,G)

Ärtsoppa med rökt skinka (L,G)

Ugnspannkaka med sylt och grädde (L)

Schnitzel med rödvinssås, potatisgratäng (L)

Panerad kyckling med chilidipp (L,G)

Toscakaka (L)