Österbottens bästa lunch

finns i Närpes

Lunch vecka 3 | Veckans lunchschema för restauranger i Närpes

Utskriftsvänlig version
Måndag 15.01 Tisdag 16.01 Onsdag 17.01 Torsdag 18.01 Fredag 19.01

Falsk hummersoppa (G,L)

Köttfärsbiffar med baconstuvning, stekt potatis (G,L)

Gräddig kycklingpasta (L)

* Hallonkvarg (G,L)

Buffén står dukad 10.30-14.30

Champinjonsoppa (G,L)

Stekt fläsk med löksås (G,L) potatismos (H)

Mexikansk chiligryta med limeyoghurt (G,L) tortillas (L)

* Kladdkaka med vispgrädde (H)

Ädelostsoppa (G,L)

Karibisk kyckling med mangosås, ris (G,L)

Black Angusstek i timjan-rödvinssås, potatisgratäng (G,L)

* Snövitspudding med sylt (G,L)

Köttsoppa (G,L)

Örtkryddad grisstek med äppelsås (G,L)

Ost- och tomatgratinerad ugnskorv (G,L) potatismos (H)

* Plättar med sylt och grädde (L)

Broccolisoppa (G,L)

Wienerschnitzel, pommes frites (L)
(glutenfri schnitzel fås från köket)

Asiatiska laxfärsbiffar med sweetchili-korianderdipp (G,L)

* Havtornskräm med vispgrädde (G,L)

Trevlig Helg!

Sydafrikansk kycklingtaco med tortillas och goda tillbehör(G,L)

Grisnoisetter med bacon- cheddarostsås och klyftpotatis(G,L)

Rabarber- och jordgubbskräm med vaniljskum(G,L)

SALLADSBAR må- to kl. 11-15

Peppriga pannbiffar med bacon- och champinjonfräs(G,L)

Stekt fläsk med löksås och potatismos(G,L)

Spröda kålbiffar med ört- och pepparrotsgräddfilssås(G,L)

Mais hembakade kanelbullar(L)

Revbenspjäll med rhode islandsås och klyftpotatis(G,L)

Laxfjäril med remouladesås och dillpotatismos(G,L)

Röd- och vitchokladkräm(G,L)

Grillbiff med grönpepparsås och friterad örtpotatis(GL)  

Massaman Thai Currykyckling med jasminris(GL)

Citron- och blåbärskvarg med havreflarn(L)

Jägarschnitzel med kantarellsås och rostad timjanpotatis(G,L)

Asiatisk biff- och nudelwok med sriracha- hoisinsås(L)

Fudge brownies (L)

Kom ihåg middagsboxen! Må- fre kl 15- 17.30, förhandsbeställning!

Hotdog med rostad lök och pommes frites (G,L)

Grönpeppar-nötköttsgryta med syltlök  (G,L)

Spenat och fetaostbakad forell med kokt potatis (G,L)

Äppel-apelsinkräm m. daimgrädde (G,L)

Mustig Bouillabaisse (G,L) med hembakt bröd (L)

Grillad mör kassler med champinjonsås och hemlagad klyftpotatis (G,L)

Tacogratäng med salsasås och tacosås (L)

Blåbärskvarg (G,L)

Mald leverbiff med brunsås och rårörda lingon (G,L)

Panerad kyckling med avokadoaioli och batatklyft (L)

Vegetarisk linsgryta smaksatt med chili och mynta (G,L)

Aftereightpäron med grädde (G,L)

Hemlagade köttbullar med timjan-cognacsås och potatismos (G,L)

Torskrygg med äggsås (G,L)

Rödbetsbiffar med dragon-yoghurtsås (G,L)

Fattiga riddare med sylt och grädde (L)

Smördegsinbakad grisinnerfilé med bacon, chili, dadlar och ugnsrostade potatisar (L)

Kyckling Tikka Masala (G,L) nanbröd (L) och basmatiris

Rostad pumpa med fetaost och oregano (G,L)

Fudgebrownies (L)

 

Honungsrostad grisfilé (L,G)

Pastagratäng med kyckling (L)

Oneils special: Grönsaksgryta med kokosmjölk (G,L)

Vanilj-och limepannacotta (L,G)

Enchilladas med malet kött (L)

Panerad citrontorsk (L,G)

Oneils special: Buffalo chicken wings med Oneil´s hot sauce (L)

Kanelbullar (L)

Pepparstekt rostbiff med krämig pepparsås (L,G)

Oneils special: Jerkmarinerad grillbiffar av grisnacke (L,G)

Honungsrostade rotsaker (L,G)

 

persika-jordgubbskvarg (L,G)

 

Stekt fläsk med löksås, potatismos (L,G)

Grönsaksbiffar med tzatziki (L)

Chefs special: Jamaikansk kycklingsoppa med majs (L,G)

Havreflarn med chokladsmörkräm (L)

Schnitzel med kantarellsås (L,G)

Oneils special: Fisk & skaldjursgryta (L,G)

Pätkischokladkaka (L)

Steak house friday kl. 17-20.30

Söndagslunch 11.30-15